Massor av kärlek !

2009-03-31 @ 15:19:03

Jag känner att jag har mycket kärlek att ge idag ! Så det är bara att ta för sig !
Som tur är ska jag träffa många av mina vänner sen, så jag kan krama på dem lite ;)
Vad ska ni göra ikväll ?

Gul och lila

2009-03-31 @ 13:56:32
Mera blommor !

Praktik och framtidsplaner ..

2009-03-31 @ 09:21:03
Förresten, vi har praktik vecka 19. Jag mejlade SJ igår och hoppas att de svarar, om de inte har svarat imorgon får jag ringa. Jag har frågat dem om det finns möjlihet att praktisera tillsammans med en lokförare.
Jag vet inte om jag har berättat det, men efter gymnasiet är min plan just nu att läsa vidare till lokförare. Jag vet att jag håller på med en massa skumma och annorlunda grejor, men det är jag.
Jag går elprogrammet med inriktning datorteknik och när man säger det till folk får man oftast ett "va?!" eller "är det sant?!". Men ja det är sant och jag tycker det är skitkul, speciellt elämnena för det är någonting helt annorlunda jämfört med högstadiet. Men känner att man verkligen lär sig något nytt.
Sen har jag alltid varit inne på annorlunda yrken. Just nu vill jag bli lokförare, om jag inte skulle kunna bli det siktar jag på elektriker. Eller varför inte ingenjör eller arkitekt ?
Som sagt, jag är inte riktigt som alla andra ;)
Självklart vill jag hålla kvar vid fotograferingen, men ser inte att jag skulle kunna ha det som ett yrke ..

Irriterad

2009-03-31 @ 09:03:58
Sitter i skolan och tydligen har vi prov idag ? Vilket jag inte hade en aning om. Det är i och för sig bra på ett sätt eftersom jag var sjuk förra måndagen när jag trodde att vi hade provet. Men det störigaste är att vi ska ha prov i IT-samordning på en lektion när vi egentligen har Datorkommunikation ! Så kan man ju inte göra ?
Nu använder han samma kassa system som sist. Lektionen börjar 09.05, men han säger att vi inte får göra provet förrän 09.30. Förra provet fick jag sitta och vänta en halvtimme och provet innan en timme (!). Det är inte acceptabelt för om man har prov pluggar man ju inför det innan lektionen, inte under lektionen. Sen är det inte mitt fel att de flesta i min klass är så tröga att de inte pluggar innan lektionen, men varför ska det gå ut över dem som har gjort det ?
Nu är jag irriterad, riktigt irriterad. Hade inte ens med mig boken för provet, eftersom vi inte har det ämnet idag !
Nästa - skolchefen !

Gissa vem ?

2009-03-30 @ 17:58:38

Kan ni gissa vems öga det här är ?

Flowers

2009-03-30 @ 16:26:28

Detta är två av blommorna jag planterade till mamma här om dagen.
Jag har fortfarande inte planterat kryddorna. Det är i och för sig ingen brådska, men känns bra när jag har fått det gjort. Dock blir det inte idag.
Sitter för tillfället och kollar på hela första säsongen av The Secret Life Of The American Teenager. Den handlar om en femtonårig tjej som blir gravid och pappan till barnet raggar på alla tjejer på skolan. Tjejen heter Amy och hon blir tillsammans med en annan kille som till slut får reda på att hon är gravid. Hon bollar mellan att göra en abort eller behålla barnet. Resten får ni se själv. Funderar på att göra en längre recension av serien senare. Vad tycker ni ?

Bilder på g ..

2009-03-30 @ 15:57:49
Hej allesammans. Jag har inte haft till att uppdatera förrän nu. Har ätit och hjälpt lillasyrran med sitt nya tv-spel hon fick idag, så jag har fått öva lite på min engelska också, bra va ?
Men, jag har inte hunnit fotografera något, men har många bilder från de senaste dagarna jag inte har visat än så de kommer ni få se, snart ..

Trötter

2009-03-30 @ 08:27:14
Oj vad trött jag är idag. Beror nog på att man ställde om klockan igår.
Idag ska jag till skolan nu på förmiddagen. Är hemma runt lunch igen tror jag. Men skriver iallafall när jag har kommit hem och ska även ut och fotografera då om jag inte är hemma för sent.
Vad ska ni göra idag ?

Garden

2009-03-29 @ 20:50:18

Som sagt igår var jag ute och hjälpte mamma i trädgården. Fast mest sprang jag runt och fotograferade som en galning. Allt från blommor till lillasystrar ;)

"This is not a message .."

2009-03-29 @ 18:00:42

T H I S   I S   J U S T   A   P I C T U R E

"Listen to my heartbeat"

2009-03-29 @ 15:25:48


Känner att jag har massor med inspiration för fotografering just nu. Kanske ska ta tag i det och fixa något riktigt superfoto, dock känner jag att det kommer bli inomhus. Tog bilden ovan innan. Fick plötsligt för mig att klippa en massa i tidningarna och detta blev resultatet.
Funderar på att klistra och klippa lite grann, vad tror ni ?
Vad gör ni en söndag som denna ?

What´s the time ?

2009-03-29 @ 09:17:13


Ni har väl inte glömt ställa om klockorna där hemma ? Jag har iallafall gjort det, fast inte förrän nu på morgonen, så jag var allt lite förvirrad när klockorna där nere var annorlunda ;) Men nu står alla klockorna rätt iallafall !
Idag ska jag antagligen ut i trädgården och plantera lite fröer och växter. Jag har nämligen lovat mamma att jag ska ordna en kryddträdgård och sen även sköta den.

Skelett

2009-03-28 @ 19:26:54

Dean R. Koontz - Midnatt

Fixat med designen ..

2009-03-28 @ 17:20:13
Så nu har nog det mesta blivit fixat.

Jag har bland annat lagt in bilder för Kategorier och Arkiv till höger i menyn. Tycker att det känns fräschare. Sen har jag också lagt till en kategori, [Bloggdesign]. Där kommer inlägg som det här finnas och det som rör min eller kanske någon annans bloggdesign. Har också ändrat småsaker som fonter, centrerat, tagit bort centrering och ändrat storlek på texten. Det påminner mig, ni får jättegärna säga till om ni tycker texten är för liten eller för stor eller något, någonstans.
Har dessutom funderat på om jag ska göra en ny "sign" att ha efter alla inlägg, kan ju inte ha kvar den gamla då färg och stil inte riktigt stämmer. Men jag tror jag struntar i det så länge, så får vi se hur jag gör frammåt.
Säg gärna också till om ni tycker att någonting saknas. Kanske någon kategori ni hade velat ha ? Eller någon bild på någonting ? Hade varit till stor hjälp då jag är helt snurrig efter allt kodande ;)

PUSS

2009-03-28 @ 09:28:03


Den nya bloggdesignen ..

2009-03-28 @ 09:12:03
Godmorgon vänner ! Jag gissar att ni har märkt att bloggen ser annorlunda ut, iallafall lite ;) Jag är dock inte färdig med småsakerna än och vissa saker får jag inte rätt på, men det hoppas jag att jag löser under dagen ! Ni får jättegärna säga vad ni tycker om den ny designen och även jämföra den med den gamla och säga vilken ni tycker är bäst.

Ny bloggdesign på gång ..

2009-03-27 @ 15:27:37
Ja, nu sitter jag och testar med en ny bloggdesign jag har gjort. Tror den blir skitbra !
Har tänkt ändra en del annat också, men börjar med allt det stora, som syns. Tänker inte lägga in den än, men det kommer nog under kväll då det varkar som om det bara blir en lugn kväll hemma med lite filmtittande och annat mysigt.

Syrran har sagt att jag får fota henne, vilket är bra för bådas del för då får jag öva på att fotografera och syrran får öva på att "posa". Det blir nog två olika saker, vi ska ha en seriös fotografering och en mer för att det är roligt och blir häftigt resultat.
Så som sagt, mycket på gång !

MUMS

2009-03-27 @ 10:12:57
MUMS

Nikon <3

2009-03-27 @ 07:53:09
Nikon är min favorit


Idag blir det skolan. Fast inte förrän i eftermiddag. Sedan funderar jag också på att göra en ny design till min blogg, är inte riktigt nöjd med den jag har nu och har nog aldrig varit det så jag känner att den behöver bytas ut. Har inte någon superbra idé än, men det kommer nog, förhoppningsvis under dagen !
Känner att jag vill fotografera någon person igen, så någon får gärna säga till om ni är sugna ! Behöver ju öva lite, det behöver alla ..

Jenniies Fotoblogg

2009-03-26 @ 07:33:29
Nu tänkte jag visa en av de bilderna jag tog igår och den är verkligen unik ! Ingen som har gjort något liknande tror jag ;) Ni får dömma själv ..
Hur tuff är inte denna ? ;)


PUSS

2009-03-25 @ 16:17:37KRAM

2009-03-25 @ 15:49:31
Så, nu har jag nästan kollat igenom alla bilderna. Inte riktigt alla, men några och har sett många bra ! Men var tvungen att lägga upp denna innan jag fortsätter titta ;)Wiiihooo !

2009-03-25 @ 14:35:57
Wiiihooo ! Har några riktiga kanonbilder på gång ! Har inte lagt in dem i datorn än, men det ska jag göra alldeles strax. Är så exalterad. Så titta in om en stund igen för att få se dem, eller ännu bättre prenumerera på min blogg med Bloglovin, så dyker inläggen upp där så fort jag har publicerat dem på bloggen. Men nu ska jag lägga in bilderna på datorn och kolla över dem en gång till, känner på mig att där blev många bra så ni lär få se en hel drös ! Har fått en idé till en ny bloggdesign också ;)

Supermacro

2009-03-25 @ 13:00:15
Tog några fler supermacrobilder i förmiddags. Har fortfarande inte fått riktigt bra skärpa på det, men det är ju inte alltid skärpa som behövs, bilder kan bli coola ändå ..
Ser ni vad det är ?


En lista från mig till er ..

2009-03-24 @ 20:54:32
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
He made a disgusted sound. 
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En vattenflaska
3. Vad såg du senast på TV?
Den rätte för Rosing ( riktigt dåligt, väntar på att Desperate Housewifes ska börja ! )
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
20.38 ( Den är 20.37 )
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Vid elvatiden i förmiddags. Var ute och gick ..
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Film
Vad har du på dig?
Kläder ?
9. Drömde du något inatt?
Njä inte i natt, men drömmer ganska ofta ..
10. När skrattade du senast?
Innan idag, åt min lillasyster.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Färg och tapeter
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
inte som jag kommer på ..
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ganska lik alla andra ..
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Another Cinderella Story
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Eget hus, bil och en massa saker till min kamera ..
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Oj, det var svårt. Att jag har ett superminne när det gäller väldigt många saker ..
17.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Jag vet inte, ar faktiskt inte tänkt på det, planerar inte några barn just nu :P
18.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja absolut, efter att jag har gått ut skolan och tjänat lite pengar, så varför inte ?
19. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Har inte tänkt på det heller ..
20. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Alla de som läser min blogg, hade varit kul att se vad ni svarade :)

Gammal redigering vs. Ny redigering

2009-03-24 @ 19:56:39
Redigerade om en gammal bild och såg ganska stor skillnad i redigeringen. Nu får gärna säga vilken ni tycker är snyggast :)

Supermacro

2009-03-24 @ 16:56:55
Jag har precis testat på en ny grej som heter Supermacro. Har bara tagit några få bilder, men kommer testa det mycket mer imorgon ! Fick inga "superbilder" nu, men tänkte bjuda på en ganska abstrakt bild. Ni kan ju få gissa vad det är för något :)
Kan ni se vad det är ?


Bild på syrran ..

2009-03-24 @ 14:13:29

Mindre seriöst ..

2009-03-24 @ 13:32:40
När man fotograferar kan man inte alltid vara seriös. Ibland får man tramsa och flamsa sig lite. Här är en bild på Linda som togs samma dag sen den i inlägget under ..

Nyredigerad bild på Linda ..

2009-03-24 @ 12:49:48
Fortsätter att testa på nya redigeringssätt för att förbättra mig inom photoshop. Alla kan ju bli bättre, eller hur ?
Detta är en av bilderna jag tog på Linda i början av mars  .

Magsjukan slog till ..

2009-03-24 @ 08:51:48
Hej allesammans. Jag är ledsen att jag inget uppdaterade någonting igår, men jag låg hemma och var magsjuk hela dagen, riktigt tradigt ! Men idag är det bättre, dock inte helt bra, men jag kan iallafall stå, gå och sitta länge stunder. Tänkte försöka få fotograferat lite idag, men vi får se hur det blir med det, men några bilder ska ni få se iallafall ..

Swing

2009-03-22 @ 15:46:43Röd Gul Vit Grön

2009-03-22 @ 14:37:33
Tänkte visa en bild som jag tog i Göteborg. Det är tulpaner pappa hade fått efter att han opererades. Antagligen ska jag upp till Göteborg igen vid påsk. Då blir det många fina foto tror jag :)

Fler bilder på Lina ..

2009-03-22 @ 12:19:55
Hittade fler bilder på Lina när jag kollade igenom mina bilder. Har tittat på dem snabbt innan, men nu när jag kollade igen såg jag att där var en hel del användbara bilder. Dessutom lär man ju sig nya sätt att redigera på, vilket gör bilderna annorlunda än hur de såg ut för en månad sen. Här får ni se en ..
Söta Lina, vi får ta en till fotografering snart eller vad säger du ? ;)

More flowers

2009-03-21 @ 15:31:08
Ja det har blivit en del blommor nu sista tiden, jag hoppas att ni står ut ;)
Men ni får också gärna säga vad ni vill se bilder på !

Yellow flower ..

2009-03-21 @ 11:16:33


Lillasyster

2009-03-21 @ 09:08:20
Såhär såg min lillasyster ut i torsdags när vi var ute och rensade i rabatterna. Förresten, så blev hon ett halvår då också ..

Pink flowers

2009-03-21 @ 08:50:48
Dessa vackra blommor har min mamma i trdgården ..

Flowers

2009-03-19 @ 16:13:59
Nu blir det mycket blommor framöver. Jag känner att våren verkligen är på väg och hoppas att lite fler blommor kommer med den.
Imorgon är det dags för tandläkaren på morgonen, skitbra med min tandläkarskräck. På eftermiddagen är det dags för prov i Lokala Nätverk A. På kvällen blir det antagligen fest, men var är inte bestämt. Hur ser er fredag ut ?

Flower power

2009-03-19 @ 14:38:22
Måste bara visa er den här bilden också innan jag går och äter. Hittade den andra gången jag kollade igenom bilderna från idag. Jag gillar den. Döm själva ..

Purple flower ..

2009-03-19 @ 14:02:27
Nästan hela familjen var ute i trädgården. Syrran satt och sola, mamma rensade ogräs och jag fotograferade blommor. Här är en av bilderna, ni får se fler snart !


Blue frog

2009-03-19 @ 08:42:45
Den här coola grodan fastnade jag för på Universeum i Göteborg ..

Birds

2009-03-18 @ 20:16:23

De här busiga fåglarna flyger fritt ovanför ens huvud på universeum ..


Pappas "gamla" jobb ..

2009-03-18 @ 19:02:17
När jag varhos pappa i Göteborg sist var vi uppe en runda vid hans jobb och medan han fixade med några grejor tog jag några bilder, bland annat den här ..

Synd bara att staketet nere i bilden gör att den ser mindre gammal ut och mer "fejkgammal ut", men kanske bara jag som tänker på det ..


Old Jakriborg

2009-03-18 @ 10:38:01

Tingeling Tingeling

2009-03-18 @ 09:36:20
Haha, jag tycker denna låten är så sjukt rolig ! Kolla in den och säg vad ni tycker ..
Den har svårt att vinna över Björn Gustavssons sång till Carina Berg förra året men ..Vad tycker ni ?


Söta systerdotter ..

2009-03-18 @ 09:26:03

Jag kallar den Lotta ..

2009-03-16 @ 21:07:40Fågel på Universeum ..

2009-03-16 @ 18:55:34
Två bilder på en fågel jag träffade på när jag var på universeum i Göteborg för någon månad sen ..

Black and White

2009-03-16 @ 18:37:21
Tänkte att ni skulle få se en bild jag har gjort om till svart och vit. Jag vet dock inte om ni kommer ihåg den, men den är väldigt annorlunda nu ..

It-samordningsprov

2009-03-16 @ 10:03:36
Godmorgon. Om cirka en halvtimme jag jag ta mig mot skolan för att ha prov. Tror det kommer gå bra även om jag inte har pluggat så mycket. Har lite tid över innan lektionen börjar så läser lite då också.
Igår hann jag inte få upp några bilder eftersom pappa kom med "reservdatorn" som jag ska ha medan han tar min till göteborg. Hoppas att den går att fixa bara. Men det var vad jag höll på med hela eftermiddagen igår.
Jag är hemma runt tre-fyra igen skulle jag gissa och då ska jag försöka lägga in några roliga bilder. Men jag måste också göra ett schema över hur jag ska läsa Matematik B. Eftersom jag läser det själv vid sidan av få jag planera det själv. Självklart är där flera lärare som kan hjälpa mig om det skulle behövas.
Men nu ska jag fixa det sista sen åker jag. Ska se om jag kan uppdatera innan eller efter provet i skolan ..
Ha en underbar dag allesammans !

Jennie

2009-03-15 @ 14:17:16
För över en månad sen fotograferade jag månen och gjorde då ett hjärta. Jag tog fler då, bland annat de här ..Gårdagen ..

2009-03-15 @ 12:33:17
Oj ! Vilken kväll det var igår. Vi satt ca tio vänner framför tv:n och kollade på melodifestivalen. Vi var ganska överrens om att måns, heat och emd hade de bästa låtarna. Men alla skrek rakt ut när vinnarlåten avslöjades. Fy vad dålig den var, dessutom ser hon riktigt läskig ut när hon sjunger ! Men det brukar ju aldrig sluta som man vill, varför ska de göra de nu då ? Vad tyckte ni om vinnarlåten och vem tyckte ni skulle vinna ?
Det slutade med lite sura miner, men efter att musiken sattes igång igen blev stämningen bättre. Det slutade med en trevlig kväll med underbara människor och jag var väl hemma runt tre.
Idag ska jag plugga för ett prov i it-samordning som vi har imorgon. Tror det kommer gå bra, vi får iallafall hoppas på det :) Ska försöka lägga in lite bilder senare, men eftersom min dator är på väg till göteborg har jag bara mina andra. Som tur är har jag alla bilder på min externa hårddisk, så de finns kvar ! Men det tar bara lite längre till än vanligt.
Vad ska ni göra idag ?

Kalas och umgås med vänner ..

2009-03-14 @ 10:46:06
Godmorgon. Gårdagen var väldigt rolig. Trevligt folk och en trevlig kväll. Idag blir det kalas för min systerdotter, sedan blir det hem till en vän för att kolla på melodifestivlen. Vad ska ni göra idag ? Kameran följer självklart med och denna gången systemkameran, så vi får hoppas på många bra bilder att visa er ikväll. Ha en underbar dag allesammans.

Hos storasyster ..

2009-03-13 @ 15:27:22
Hejsan. Sitter hos min storasyster och väntar på min andra storasyster ska ringa så jag kan ta tåget hem. Datorn mår inget vidare och får åka en tripp till Göteborg med pappa. Vet inte riktigt när jag får tillbaka den, men det är lugnt, jag har en bärbar dator, dessutom har pappa en jag kan låna.
Ikväll blir det fest, ska bli kul att träffa alla, vissa har man inte träffat på ett bra tag !
Nu ska jag gå på toa så det är gjort ..
Ha en underbar kväll alla !

Död dator ..

2009-03-13 @ 08:09:13
Godmorgon ! Idag är fredag vilket betyder fest ikväll ! Men först kommer pappa och ska ta med sig min dator för att fixa den, och tur är väl det för i morse när jag skulle starta den ville den inte riktigt. Men det löser sig nog. Sålänge får jag använda min andra dator, men det gör ingenting, jag överlever ..
Som tur e har jag alla viktiga grejor sparade på min externa hårddisk, så det finns kvar !
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost sen städa mitt rum. Vad ska ni göra idag ?

Snö

2009-03-12 @ 16:11:59
Jahapp, då snöar det ute. Inte för att jag inte gillar snö, men nu ska det inte snöa ! Det ska vara vår. Lite irriterande att det har snöat nu de senaste månaderna, men i december kunde det banne mig inte snö och absolut inte på julafton ! Det är ju då man vill ha snö, eller vad säger ni ?

Tips - Fler besökare ..

2009-03-12 @ 13:37:28
Nu tänkte jag tipsa er om hur ni får fler besökare till er blogg ..


Viral Trafik - Precis blivit medlem på sidan så jag har inte hunnit testa den än, men tror den funkar kanon.Mer Trafik - Har varit medlem här ett bra tag och funkar verkligen superbra !Nygamla bilder ..

2009-03-12 @ 13:13:04
Jag kommer fortsätta visa gamla bilder, men tänker snart ge mig med byggnadsbilderna ;) Har fortfarande inte fotograferat något nytt, men jag har oändligt med bilder (många bra bilder) som jag inte har visat för er än, men det kommer ..
Sen hade jag gärna sett att ni talar om vad ni vill se för bilder på bloggen.


Färg eller svart/vit ?

2009-03-12 @ 12:54:12
Byggnad

2009-03-11 @ 20:58:56
Jag är kär i byggnaderna i Jakriborg (Hjärup) så ni får helt enkelt stå ut med fler bilder där ifrån till jag får ny inspiration eller någon ber om att bli fotograferad ..

Fetaost-sugen !

2009-03-11 @ 18:18:44
God dag allesammans ! Sitter och kollar på film och fick ett plötsligt sug efter fetoost, fråga mig inte varför. Så jag tänkte strax ge mig iväg för att ordna den saken.
Bion igår förresten, den var lika bra denna gången. Förutom att Jocke (en vän) satt och störade sig genom hela bion för att han tyckte filmen var dålig, så himla jobbigt. Men men, väl hemma igen var jag supertrött och kollade på tv ett par timmar innan jag somnade. Tänkte visa några bilder sen, dock inga nya för jag har inte haft någon inspiration. Någon som vill ställa upp som modell ? ;)

Ny design ..

2009-03-11 @ 12:02:35
Hejsan ! är det någon som har märkt att jag har bytat designen ? ;) Jag vet egentligen inte om jag är helt nöjd med den, så vi får se hur länge den blir kvar ..
Ska gör lite ändringar i menyn och så innan den nya designen är färdig. Ni får jättegärna säga vad ni tycker och ni som kommer ihåg den gamla får gärna säga vilken ni tyckte bäst om !

På bra humör !

2009-03-11 @ 08:36:24
Hejsan ! Idag har jag ingen skola (som vanligt på onsdagar), antagligen därför jag är på så bra humör. Kan också vara för att jag låg i sängen och drog mig i morse, och kom på nya idéer till bloggdesignen jag håller på med. Ska fortsätta med den idag och hoppas att den blir färdig :) Men det får vi se. Kommer uppdatera en hel del under dagen eftersom jag ska spendera hela dagen hemma, ska bli skönt för omväxlings skull ..

Strax dags för bio ..

2009-03-10 @ 15:25:14
Hejsan. Provet gick bra, fast jag fick sitta och vänta en massa. Jag var hemma strax efter tolv då jag nästan direkt hoppade in i duschen. Jag ska ju på bio ikväll klockan sex. Just nu håller jag på att göra mig i ordning, har inte bestämt vad jag ska ha på mig än men får göra det snart för jag ska sticka om cirka en timme. Har hunnit göra lite på designen, men den är inte klar. Fortsätter nog med den när jag kommer hem ikväll, om det inte blir för sent. Filmen är ändå två och en halv timme. Annars fortsätter jag med den imorgon, då jag inte har någon skola på onsdagar, så skönt !

Korkad lärare ?

2009-03-10 @ 09:13:56
Asså nu blir jag riktigt irriterad på min lärare som jag har i datorkommunikation. Vår lektion börjar kl 9.05, men vi ska tydligen inte ha provet förrän kl 10.00. Vad är meningen med det egentligen ? Så störigt rent ut sagt att han inte kan säga det innan, så man slipper sitta här och vänta till klockan blir tio, då kunde jag sovit istället !
Ni ska veta att jag har stora problem med den har läraren annars också. Jag har 3 av 5 lektioner med honom i veckan och han är ingen bra lärare. Jag förstår inte vad han säger, jag fårstår inte vad han skriver eftersom han inte skriver korrekta svenska meningar. Han hoppar över ord och bytar plats på ord så meningarna blir helt omöjliga att förstå. Man får väl bita i det sura äpplet och stå ut ..

Skola, design, bio ..

2009-03-10 @ 07:17:49
Godmorgon ! Strax åker jag mot skolan för att ha prov i Datorkommunikation. Det är den enda lektionen jag har idag så jag är hemma runt lunch igen, vilket är skönt. Då ska jag fortsätta jobba med min nya bloggdesign hade jag tänkt. Jag får se om jag har kvar den nya eller hoppar tillbaka till den gamla. Men tänkte låta er se den först och säga vad ni tycker :) Ikväll blir det bio. Men mer om det ikväll ! Vad ska ni göra idag ?

Systerdotter ..

2009-03-09 @ 16:29:50
Syrran ville att jag skulle lägga in en av hennes bilder på min blogg för att kolla kvalitén. Så här är den, det är min supersöta systerdotter på bilden ..
Bild; Syrran


Dags för Lund ..

2009-03-09 @ 09:06:49
Godmorgon mina vänner ! Idag bär det av mot Lund med syrran för att hämta ut hennes telefon som har varit på lagning. Tror hon skulle shoppa lite också, men vi får se. Jag kan ju alltid hoppas på att hon köper lite frukost till mig eftersom jag inte hinner äta, *blink, blink*
Men vi hörs i eftermiddag igen, då blir det fler bilder. Ha en riktigt bra dag alla !

Söndagsfix ..

2009-03-08 @ 14:43:28
Jag håller fortfarande på och mixtrar med sidan. Mest saker som man inte ser. Eller man ser dem, men tror inte att ni lägger märket till dem. Funderar på att göra om headern, men kan inte bestämma mig. Det hade inte varit fel att byta ut lite bilder iallafall.
Medan jag håller på och fixar får ni en bild på Linda. Ska redigera en hel del från i torsdag senare som ni ska få se ..

Fiffelsöndag ..

2009-03-08 @ 12:15:17
Hej allesammans ! Idag är det söndag vilket betyder att jag inte har så mycket att göra. Jag pluggar en del för ett prov jag har i datorkommunikation på tisdag, men tror inte det är särskillt svårt så jag behöver inte öva så mycket. Istället jag jag landat framför datorn och håller på att fixar med min blogg. Ni kommer säkert märka en massa småsaker som händer, men jag lovar att göra en lista över allt jag har gjort senare under dagen. Vem vet, det kanske blir några större förändringar också ..

Yellow Linda ..

2009-03-08 @ 11:11:17
Ännu en bild på Linda ..

Jakriborg

2009-03-07 @ 15:57:52

Färg eller svart/vit ?

2009-03-07 @ 14:25:45
Jag kan inte bestämma mig för om denna bilden är bäst i färg eller svart/vit. Vad tycker ni ?


Yellow house ..

2009-03-07 @ 10:38:12
Någonting jag har lagt märket till är att jag är svag för gula hus, speciellt de i Jakriborg. Här får ni se ett av de jag fotograferade ..

Lina

2009-03-07 @ 10:08:03

Ännu en bild på Lina som jag inte visat än ..


Jakriborg

2009-03-07 @ 09:53:30
Stället jag och syrran var och fotograferade på i Hjärup heter Jakriborg. Det är ett ställe som är uppbyggt för att efterlikna en medeltidsstad. Där är riktigt vackert, synd bara att det inte är större, så man kan gå längre promenader. Men det sägs att byn Jakriborg ska expandera och bli tio gånger så stort på bara några år ..

Magasingränd

2009-03-07 @ 08:35:19
I hjärup kan man hitta något som heter Magasingränd, dit hittade jag iallafall ..Sitter i skolan ..

2009-03-06 @ 13:52:29
God eftermiddag allesammans. Just nu sitter jag i datorsalen i skolan och har Lokala Nätverk A. Den ska egentligen vara till halv fem, men vi brukar sluta tidigare. Dessutom är jag ganska förberedd för dagens lektion så jag kanske till och med får sluta tidigare än vanligt. Vi får hoppas det, så jag kan få komma hem och visa er fler av de fina bilder jag tog igår ..
Ikväll blir det nog en lugnt hemmakväll, en vän ska komma och hälsa på en lite stund annars händer det inte så mycket. Vad ska ni göra ikväll ?

Konditiori Aningen Godare

2009-03-06 @ 11:19:29

Hej Hjärlup !


Von Zapf

2009-03-06 @ 08:44:46
Som sagt igår vad jag och syrran i Hjärup och fotograferade. Tänkte att ni skulle få se en del bilderifrån fram över. Där är verkligen underbara att gå omkring, dock tror jag det är mycket trevligare att gå där när det inte blåser och solen tittar fram ..

Dags för fotografering ..

2009-03-05 @ 13:36:21
Ja ! Då blir det byggnadsfotografering idag. Syrran ringde och sa att hon ville åka till Hjärup och fotografera. Att jag inte ens har tänkt på medeltidsbyn de har där, fast jag åker förbi där med tåget varje dag på väg till skolan. Men vi ska iallafall mötas upp där för en runda i "byn". Hoppas på en hel del bra bilder. Ni får se när jag kommer hem igen ..

Fotosugen ..

2009-03-05 @ 10:37:49
Hej allesammans. Vet ni vad ? Jag är riktigt sugen på att fota byggnader idag. Men tyvärr, så finns det knappt någon möjlighet till det här jag bor. Men om det är någon i skåne som vet någon snygg byggnad får ni jättegärna säga till.
Tills jag har tagit nya kanonbilder att visa er får ni se en till på Linda ..

Dagens tandläkarbesök ..

2009-03-04 @ 21:05:42
Hej alla ! Vad kul att så många har tittat in på min blogg idag, det gör mig så glad ! :) Jag har inte uppdaterat så mycket idag, jag vet, men i förmiddags var jag hos tandläkaren och skulle fixa en tand, vilket naturligvis betydde att jag behövde bedövning och jag tycker VERKLIGEN inte om sprutor, men med stesolid, bedövningssalva och lite smygande av min tandläkare gick det. Puh, inte kul, kändes som att jag snusade i säkert tre timmar ..
Nu är jag supertrött, kan bero på medecinen jag tog innan tandläkerbesöket, men också för att jag gick upp ganska tidigt. Hoppas att en del av ni nya besökare vill följa min blogg med bloggkoll.com.
Ännu en bild på söta Linda :)

Jag är med och tävlar hos Emelie Ohlsson ..

2009-03-04 @ 16:23:21
Tänkte att jag skulle vara med i  Fotograf Emelie Ohlssons fototävling som hon har tillsammans med Tvspelsweb.se.
Temat är färg och detta är mitt bidrag;

Brukar aldrig vara med i tävlingar då jag aldrig vinner så jag har mestadels gett upp det, men Emelie verkar vara en underbar tjej så, varför inte :)


Dags för skolan ..

2009-03-03 @ 07:32:48
Ja då ska jag strax ge mig av mot skolan. Så uppdatering av bilder får ske i eftermiddag när jag är hemma igen. Har en lektion på två och en halv timme, dock brukar vi sluta tidigare, men vi får se. Hur ser er dag ut ?

Skolan, ögonfransfärgning och bilder ..

2009-03-02 @ 19:18:10
Sorry att jag inte har uppdaterat någonting idag, men först var det skolan och sen var det hem och umgås en del med familjen. Testade också på att färga mina ögonfransar, vilket inte gav något superbra resultat. Lite skillnad syns, men verkligen inte mycket ..
Anledningen till att jag ville testa var för att mina ögonfransar är så ljusa att de inte syns när jag inte använder mascara, så jag tänkte att det kunde vara en rolig grej. Men men, test kanske någon gång igen, då kanske resultatet blir bättre.
Här är ännu en bild på Linda från igår, vilket i övrigt är hennes favoritbild av de hon har sett ..

Linda

2009-03-01 @ 16:22:01


Första bilden på Linda ..

2009-03-01 @ 15:19:23
Ja som sagt fotograferade jag Linas syster Linda tidigare idag. Tänkte att ni skulle få se en bild, fler kommer senare ..

På väg för fotografering ..

2009-03-01 @ 09:51:22
Nu ger jag mig iväg för en morgonfotografering. Meddelar när jag är hemma igen och jag hoppas på att där blir många bra fotografier som jag kan visa er senare. Sålänge får ni ett foto på dagens modells syster ..

RSS 2.0