NERVÖST LÄGE

2009-10-30 @ 14:16:23
Ja nu börjar jag bli nervös ! Ska nämligen på jobbintervju om någon timme. Ska bli skitkul, men van vet ju aldrig vad dem säger. Hoppas på att jag får jobbet så jag kan tjäna lite pengar vid sidan av skolan :) Det är aldrig fel eller hur ?! Någon som har några tips inför en jobbintervju ? Uppskattas !
Men men, vi hörs efteråt så får vi se hur det blir ..

Bjuder på en till höstbild så länge :)

GREEN YELLOW RED

2009-10-28 @ 14:34:21


THE LIGHT MAKE USE SAFE IN THE DARK

2009-10-27 @ 20:41:22

Äntligen gick det att ladda upp bilden ! Pust, det tog nog en timme för mitt internet ville inte riktigt. Men iallafall ..
Hösten är verkligen här och vintern närmar sig med stormsteg. Här är några bilder från skogen bredvid där jag bor ! Älskar den gula färgen träden har.

YOU TOOK A PART OF ME AND LEFT

2009-10-27 @ 15:30:11


BESTÄLL DITT UNIKA HALSBAND NU !

2009-10-27 @ 09:16:06
Här är de halsband som går att beställa. Färgerna kan ni ändra på hur ni vill.
Ni beställer halsband på [email protected] eller [email protected].
Ni kan också beställa via kommentarsfältet, men glöm då inte mejladressen, så jag kan kontakta er !

Detta är färgerna som finns att välja på.

Färgerna på den översta bilden är mer "standardfärger".

Färgerna på den nedre bilden är ljusare och mer pastellfärgade.

 

Kedjan på bilden är 80 cm. Ni kan välja att korta ner den till vilken längd ni vill (dock om ni vill ha den mindre än 70 cm, så behövs ett lås att öppna och stänga). Ni kan välja att ha kejdan, som längst 100 cm.

Om kedjan är 70 cm eller längre, behövs inget lås eftersom man bara kan trä halsbandet över huvudet, men om man vill ha det för att man tycker det är snyggare utseendemässigt eller lättare så får man självklart välja det.

Fördelen med den här typen av kedja är att ni behöver bara köpa en kedja en gång, sedan kan ni byta mellan de olika smyckena hur ni vill.

Prislista:

Smycke (utan kedja) 30 :-

Smycke (Hello Kitty, utan kedja) 40:-

Smycke (med kedja, 70-80 cm) 50:-

Smycke (med kedja, 70-80 cm + lås) 60 :-

Smycke (med kedja, längre än 80 cm) 60 :-

Smycke ( med kedja, kortare är 70 cm + lås) 60 :-

Smycke (med kedja, längre än 80 cm + lås) 70 :-

OBS! Köparen betalar frakten, som ligger på 15 kronor.

Ni beställer halsband på [email protected] eller [email protected].
Ni kan också beställa via kommentarsfältet, men glöm då inte mejladressen, så jag kan kontakta er !


DESTINATION:SKÅNE

2009-10-26 @ 13:55:18
Hej mina vänner,

Sitter på tåget på väg till skåne. Alltså på väg hem. Åkte precis ifrån Falkenberg och jag räknar med att jag är hemma, innanför ytterdörren, ungefär halv fem så det är några timmar kvar ;) Har tyvärr inte blivit någon fotografering alls i helgen, då det har regnat precis varje ljus timme på dygnet. Men men, det kommer fler tillfälle ! Tyvärr blir det ingen bild, för det tar en evighet att ladda upp bilder när man sitter på tåget ! Gaah ..

REGNET DET BARA ÖSER NER ?

2009-10-24 @ 16:56:00
Jaha, det har inte blivit något fotande än. Eftersom det började regna precis när jag skrev det förra inlägget. Så jag åkte med pappa och handlade istället. Fick nya skor ! :D Superfina, funderar på att fota dem om en stund så ni får se senare. Sån åt vi lunch ute också, gott ! Men skulle bara säga det så vi hörs senare ..

DAGS FÖR KAMERAN ATT FÅ SKINA

2009-10-24 @ 11:11:37
Nu har jag käkat frukost och det bär av ut i naturen för lite fotografering hade jag tänkt :)
Hann inte det igår, eftersom det i princip var mörkt när jag kom fram, men nu funkar det, om det inte börjar regna vill säga (vilket brukar vara grejen för mig, tyvärr). Men vi får se när jag visar er några bilder, kanske blir om någon timme, kanske inte blir förrän ikväll, beror på om här är mycket att göra :)
Vi hörs ! Ha en bra dag alla ..

Ni kan få se en gammal/ny bild på Lina så länge. Den är tagen i augusti, men har inte visat den på bloggen innan vad jag kommer ihåg ..

DESTINATION: GÖTEBORG

2009-10-22 @ 16:02:41
Då bär det av till Göteborg imorgon för min del :) Det är nog dags att börja packa snart, för de har jag inte börjat med än, dock har jag skrivit vad jag ska ha med mig ! Men jag förstår inte själv varför jag skriver upp det för jag åker ändå rätt ofta så jag har rätt bra koll :P Men om jag nu måste skriva upp det, varför sparar jag inte det då ? Haha ja bara en grej jag har funderat på ..
Men men, stannar där iallafall över helgen så får vi se när jag åker hem. Antagligen i början på veckan, men jag har lov så det är ingen brådska. Tar med mig datorn så jag kan fota och redigera bilder iallafall !
Ni får se en gammal (då menar jag gammal) bild från pappas och deras gamla stuga. De har en ny nu, rätt nära den andra. (Synd att där inte finns djur i närheten bara :/)

Min urgulliga lilla Pelle som jag fick mata med nappflaska förra sommaren för att mamma stötte ut honom.
(Tagen med digitalkameran)

BALLONGGREVINNA AV ÖRTOFTA

2009-10-21 @ 20:19:55
Det är just vad jag är det ;)
Nu blir det fler bilder från ballongfärden :D Haha, jag har fortfarande inte släppt det eller glömt det för den delen.
Jag säger det bara att om ni får chansen så åk luftballong det är inte likt någonting annat. Man svävar verkligen flera hundra meter upp i luften ! Om ni är sugna kan ni kika mer HÄR !

Typ skånes (kanske Sveriges?) coolaste hus !

Örtofta sockerbruk ..


Vi landade precis vid solnedgången :)

BILDER FRÅN LUFTBALLONGSFÄRDEN

2009-10-21 @ 15:29:26
Ja igår var jag som sagt på ballongfärd. Det jag tänker på när jag ser en luftballong eller någon nämner luftballonger tänker jag direkt på Pippi Långstrump ! Pippi, Tommy, Annika och Herr Nilsson i den lilla vita luftballongen (där korgen är gjort av trä). Jag är i princip uppvuxen med Pippi och alla Astrid Lindgrens andra figurer. Så luftballonger, flygplan som flyger med cykelkedja och pedaler och cyklar med bara sadel och styre som svävar är ju såå Pippi ! Men det var en kanonupplevelse att sväva runt fyra hundra meter upp i luften och se den vackra utsikten vi hade. Tack Ballong och Äventyr, samt tack till Sara, Bauer och Linus som gav mig denna möjligheten.
Visar några bilder nu, men det kommer komma fler det kan jag lova ;)

Är det förresten någon mer än jag som förknippar luftballonger med Pippi ?

Precis i början. Vi steg rätt fort och vi var så här högt innan jag hade hunnit få upp kameran ur väskan och fixat inställningarna ..

Halvkass bild, men ville få med solen :)

Huset med den gulliga trädgården har jag döpt bilden till ..

Ett "buskage" mitt på en åker, format till ett hjärta ..

SPÄNNANDE DAG IMORGON

2009-10-19 @ 21:21:54
Vet ni vad jag ska göra imorgon ?! Jag är så glad och nervös nu så jag inte kan sitta still :D
Jag ska flyga luftballong !!
Ska bli så himla roligt och jag ska ta med mig kameran och jag ska fota så mycket och jag ska ha så roligt och jag ska flyga och jag ska plötsligt göra väldigt mycket, haha :P
Men det ska verkligen bli riktigt roligt för det är någonting jag alltid har velat prova på, tack Sara ! :)
Tror det blir skiiitkul !! Haha


BOOKS BREAKS HEARTS

2009-10-18 @ 17:57:15
Usch,
Nu går resten av min söndagskväll till att plugga. Får sitta uppe till jag är klar helt enkelt ! Men dock börjar jag inte supertidigt imorgon så det ska nog gå bra. Det svåra är bara att komma igång. Men tänkte att jag ska skriva upp vad jag behöver ha gjort till morgondagen och sedan skriva upp vad jag behöver ha gjort under denna veckan. Det ska nog gå bra ska ni se (eller kanske inte?). Men jag skagöra mitt bästa ! När jag väl har kommit igång så går det som på räls. Önska mig lycka till !


Vinnarna på Blog Awards 2009

2009-10-17 @ 22:10:42

Ja nu är ju Blog Awards 2009 över och vinnarna har korats.


Årets blogg vann Foki - Något hon enligt mig verkligen förtjänar för hon varkar vara sig själv hela tiden och struntar i vad alla andra gör och säger.

Årets nykomling vann Foki - Även denna förtjänar hon eftersom hennes blogg har blivit så himla stor på så kort tid.

Kaxigast i bloggvärlden vann Kissie - Ja hon är ju kaxig i bloggen, har inte mycket mer att säga.

Årets kändisblogg vann Magdalena Graaf - Läser inte hennes blogg så jag vet inte om den är bra eller inte. Jag röstade iallafall på Carolina Gynning, för jag tycker ändå man har sett och hört mycket om hennes blogg på senaste tiden.

Årets blogginspiratör vann Blondinbella - Ja, klart hon förtjänar det eftersom hon har inspirerat så många det senaste året, speciellt yngre tjejer.

Årets manliga blogg vann Shulmania - Läser inte bloggen och är tyvärr inte insatt i så många manliga bloggare.

Årets fashionista vann Lisaplace - Tittar in på hennes blogg då och då, tror att det var hennes "kategori" så det blev nog rätt.

Årets mest orginella blogg vann Foki - Ytterligare en vinst för Foki, hon måste var överlycklig och på sin födelsedag och allt, kan inte säga annat än grattis !

Årets foto/design blogg vann Nevnarien - Ja, vem annars liksom ? Elin är en superbra bloggare och förtjänade det verkligen.

Årets veteran vann Stina-Lee - Verkligen superkul att hon vann kategorin ! Hon är en riktig veteran och det var synd att hon inte medverkade under galan men man förstår ju henne.

Guldpennan vann Sanna Lundell - Ingen aning om vilken någon av de nominerade i den här kategorin är.

Ni kan också läsa om vinnarna HÄR !

MISS YOU LIKE HELL

2009-10-17 @ 20:36:00


MY MOST ORDINARY WAY TO TRAVEL

2009-10-17 @ 13:54:49


HÖSTEN ÄR HÄR

2009-10-17 @ 13:08:48


LITTLESISTER | SWEET

2009-10-16 @ 23:05:16


MÖNSTRADE GUMMISTÖVLAR

2009-10-16 @ 22:42:06

 


Nytt på bloggen !

2009-10-15 @ 17:22:40
Såå ! Nu ser det ännu bättre ut. Har fixat med lite smågrejor på bloggen så jag hoppas att det mesta ser bra ut nu (har dock några smågrejor som jag stör mig på, men jobbar på !) Men nya saker har dykt upp i menyn som inte fanns där innan.
Nr 1
, bildlänk som leder er direkt till sidan där ni kan lägga till min på blogg på bloglovin.
Nr 2
Bildlänk som tar er direkt till shoppen där ni kan se alla smycken jag gör och säljer och även beställa !

Färdig .. eller iallafall nästan !

2009-10-15 @ 10:04:10
Ny designen är på plats ! Har några småjusteringar kvar, men de största delarna har blivit bra. Säg gärna vad ni tycker, om ni gillar den nya eller den gamla bäst. Ville ha den här designen lite mer "höstig", men ville fortfarande ha färg i den, därav blommorna. Men de kommer bytas ut efter hand. Ja, så är det iallafall. Hoppas jag känner för att gå ut och fota någon dag, för det var några dagar sen nu ..

Vet ni vad ..

2009-10-14 @ 18:18:17

.. jag håller på med ? ;)


TÄVLING !

2009-10-13 @ 16:54:11
Då startar vi en tävling helt enkelt !
Vinsten är valfritt halsband ur sortimentet.
För att vara med och tävla och kunna vinna ska ni göra följande:
1. Skriva ett inlägg på er blogg om mina smycken och länka till min blogg, samt till shoppen.
2. Skriva en kommentar att ni är med och tävlar.
(Glöm ej att skriva mejladressen så jag kan kontakta er om ni vinner!)
Ni får lov att använda bilden nedan i inlägget.

Tävlingen avslutas när jag har fått in tillräckligt många tävlande.

En tävling ?

2009-10-11 @ 17:17:07
Hejsan,
Vet ni vad ? Jag har funderat på att ha en tävling och lotta ut ett av mina halsband, men vet inte om det finns något intresse för det. Isåfall skulle vinnaren få välja vilket av motiven på smyckena man vill ha och jag skickar utan att vinnaren behöver betala något såklart. Hade det varit uppskattat ?

Kanske det här halsbandet ?

Höstiga skogsbilder

2009-10-08 @ 10:21:47
God förmiddag allesammans.
Jag kom precis på att jag var ute med kameran igår och tog några bilder. Dem är väldigt speciella, men jag tänkte att ni skulle få säga vad ni tyckte. Jag själv kaninte bestämma mig för om de är coola eller vad !

Man blir lätt yr om jag säger så :P

Beställ unika, handgjorda halsband ..

2009-10-06 @ 15:57:12
Här är de halsband som går att beställa. Färgerna kan ni ändra på hur ni vill.
Ni beställer halsband på [email protected] eller [email protected].
Ni kan också beställa via kommentarsfältet, men glöm då inte mejladressen, så jag kan kontakta er !

Detta är färgerna som finns att välja på.

Färgerna på den översta bilden är mer "standardfärger".

Färgerna på den nedre bilden är ljusare och mer pastellfärgade.

 

Kedjan på bilden är 80 cm. Ni kan välja att korta ner den till vilken längd ni vill (dock om ni vill ha den mindre än 70 cm, så behövs ett lås att öppna och stänga). Ni kan välja att ha kejdan, som längst 100 cm.

Om kedjan är 70 cm eller längre, behövs inget lås eftersom man bara kan trä halsbandet över huvudet, men om man vill ha det för att man tycker det är snyggare utseendemässigt eller lättare så får man självklart välja det.

Fördelen med den här typen av kedja är att ni behöver bara köpa en kedja en gång, sedan kan ni byta mellan de olika smyckena hur ni vill.

Prislista:

Smycke (utan kedja) 30 :-

Smycke (Hello Kitty, utan kedja) 40:-

Smycke (med kedja, 70-80 cm) 50:-

Smycke (med kedja, 70-80 cm + lås) 60 :-

Smycke (med kedja, längre än 80 cm) 60 :-

Smycke ( med kedja, kortare är 70 cm + lås) 60 :-

Smycke (med kedja, längre än 80 cm + lås) 70 :-

OBS! Köparen betalar frakten, som ligger på 15 kronor.

Ni beställer halsband på [email protected] eller [email protected].
Ni kan också beställa via kommentarsfältet, men glöm då inte mejladressen, så jag kan kontakta er !


Nytt motiv på halsbanden !

2009-10-05 @ 15:29:16
Hejsan !

Nu är jag på toppenhumör för att ska tala om för er att ett nytt motiv har tillkommit i sortimentet :P
Det är en, *trumvirvel* HELLO KITTY ! Den går också att beställa, men den kostar 50 kr istället för 30 kr som de andra gör. Anledningen till det är för att det krävs mer jobb och material att göra denna. Men den är riktigt läcker måste jag säga ! Klicka HÄR för att komma till inlägget med de andra motiven, eller HÄR för att komma till sidan där du kan beställa halsbanden ..



Första halsbandet skickas idag ..

2009-10-05 @ 08:30:33
Måndag morgon, tror redan ni vet vad jag tycker om den ;) Är väldigt stressad, men glad för jag ska skicka iväg det första halsbandet idag :D
Det får bli på väg till skolan, sen går jag inte i skolan så länge idag, så när jag kommer hem ska jag göra några läxor, sen är det dags för "marknadsföring" av mina halsband.
Dessutom jobbar jag för tillfället på en ny design, men den tar ett tag, så det blir en överraskning när den kommer :)
Vi hörs senare !

Kedjorna har anlänt !

2009-10-02 @ 14:58:24
Det var faktiskt kedjorna till halsbanden ! Så nu ska alla ni som beställt få halsbanden skickade :) Jag hör av mig till er, alla andra kan beställa halsband när ni vill, för att göra det klickar ni här ! Eller mejlar på [email protected] :)

Kedjorna kom i en liten söt, röd påse ! Och ihopknutna med en gullig röd rosett :)


Paket till mig ?

2009-10-02 @ 12:45:26
Hejsan,

Hur är det med er idag ? Med mig är det iallafall super, för det kom en sak till mig på posten ! Ni ska få veta senare vad det är, men så länge kan ni gissa ;)


RSS 2.0