NEW YEARS MAKEUP

2010-12-31 @ 23:16:28
Slängde ihop en nyårs sminkning lite snabbt innan, dock i världens sämsta ljus (eftersom dagsljuset var borta) så jag hoppas att ni har överseende för det :) Här är några bilder ..


MAKEUP PALETTE FROM EBAY

2010-12-03 @ 15:13:43
Tänkte nu visa mitt första Ebay-köp. Dock köpte jag inte den "själv". Jag betalde ju den och så, men någon annan hjälpte mig att köpa den och såhär. Det var min ögonskugge-palette. Hade velat ha en sådan skitlänge, men den är fruktansvärt dyr i Sverige, runt 300 kr, MEN jag hittade den på Ebay för runt 60 svenska kronor har jag för mig. Det var rätt länge sen så minns inte exakt. Men samtidigt som jag köpte paletten köpte jag ett set med 7 borstar. Tror det hela gick på 65-70 kronor inkl. frakten.
Ögonskugger är ju verkligen någonting som är ömtåligt att skicka. Du kan ju själv tänka dig hur många gånger de slår i något och blir kastat med. Men jag hade tur och det var bara en enda ögonskugga som hade gått i bitar (ingen jättesnygg färg i heller, puh!). Är fortfarande jättenöjd med den, även om jag inte har använt den på länge, får hoppas att det blir mer nu, har lite fotoidéer, men måste hitta någon villig modell först. (Lina?) ;) Här har ni iallafall lite bilder på den ..

Sjukt många snygga färger och jag verkligen älskar färger och helst starka sådana ! :)

SILICONCASE FROM EBAY

2010-12-03 @ 13:15:36
Tänkte visa en sak jag köpte på Ebay för några veckor sen. Det är ett silikonskydd till min X10 mini pro. Det passar jättebra och skyddar telefonen. Eftersom det är en "skjut-telefon" sitter det ihop med skenor i kortsidorna och de fungerar kanon. Har köpt ett till Xperia x10 också, som jag har gett bort och enligt uppgifter satt det också väldigt bra :) Som sagt har jag köpt de på ebay och om jag inte har fel för mig kostade de under 20 svenska kronor och då var det inklusive frakten. Jag menar det är ju inga pengar precis ! Sen finns det ju silikonskydd för massor av andra telefoner också. Det är bara att gå in och söka på Ebay på den telefonen du vill ha ett skydd till. Det finns i massa olika färger, men jag valde svart för det är mest diskret. Det finns bla till x10 mini pro, x10 mini, Xperia x10, iPhone 3, iPhone 4 och massa fler !

Ni som redan har handlat på ebay sedan innan, vad har varit ert bästa köp tycker ni ?Förresten, tycker ni det är intressant när jag lägger upp information om de saker jag har köpt på Ebay ?MORNING HAPPINES

2010-12-03 @ 08:47:28
Det är verkligen jättekul att vakna till att se att man är med på Blogg.se's startsida :) Kul att guiden når ut till fler nu. Tyvärr måste jag till skolan om en liten stund så det blir inte något bloggande nu under förmiddagen, men förhoppningsvis ska jag försöka knåpa ihop till ett nytt "tips" inlägg eller liknande, sen hoppas jag på att naglarna jag har beställt på ebay kommer snart (gärna idag) så jag kan måla en massa designer utan att behöva förstöra mina egna naglar ! Har en del designer på "lager" om man säger så, som jag gärna vill prova. Men vi får se när det dyker upp, men något lär det bli under eftermiddagen, så det är bara att kika förbi senare idag.

Får bli en bild på en sommarblomma, tills jag har tagit lite nya vinterbilder. Dock är ju blommor verkligen bra inspiration när man vill måla naglarna. Bara ett lite tips :)

RSS 2.0