GIRL

2010-07-25 @ 19:31:47

Något jag mest slängde ihop igår, men kände ändå för att visa någonting. Åker till Göteborg imorgon. Kameran är med, får se om det finns möjlighet att fota någonting (regn är ett exempel som kan förstöra det). Tänkte också ta med mig mina ritgrejor, vill börja rita med blyerts igen, men det är som med fotograferingen. Man känner inte för att fota i en vecka sen pang, vill man plötsligt inget annat en dag. Men vi får se !

BUBBLE WATER

2010-07-20 @ 20:58:06
Tog några coola bilder innan idag som jag tänkte visa er :) Förhoppningsvis får ni se lite bilder från Skånes djurpark imorgon, där jag var i söndags. Det var rätt många bilder att gå igenom, men ska nog hinna med det imorgon. Här har ni dagens resultat iallafall !


I'M BACK

2010-07-11 @ 15:22:39
Ursäkta för att jag inte har bloggat någonting på vad är det, över en månad ? Känner att jag ska ta tag i bloggen igen, saknar faktiskt det ibland, även om det också kan vara jobbigt. Men har iallafall sysslat med annat nu medan jag har haft "sommarlov". Har i och för sig jobbat en del, men mest har jag roat mig. Men ska föskta bättra mig nu :) Har lite bilder på lager faktiskt, även om jag tyvärr inte har fotograferat så mycket på sistonde.


RSS 2.0