CRAZY NAILS

2010-10-31 @ 09:42:37
Kände för att prova på något nytt till naglarna så jag provade "water marble" igår och här är några resultat.

Kommer definitivt prova på dennna metod igen, med andra färger. Nackdelen är väl att det är vääldigt kladdigt, men väldigt roligt då varje nagel blir olik den andra ! Fick dessutom 6 (!) nya nagellack igår av min syster och styvsyster (tack, tack) så de måste ju provas :)

NEW NAILS

2010-10-29 @ 16:53:58
Det här är mitt senaste "verk". Nä men vill så gärna prova lite nytt och olika saker så jag provade på att melera, typ. Här har ni resultatet.

MORE NAILS

2010-10-29 @ 11:45:53
Här är en annan nageldesign jag gjorde för ett tag sen, mest för att det var roligt :)


OLD NAILDESIGN

2010-10-27 @ 18:04:19
Får erkänna att jag har varit ganska dålig på att måla mina naglar de senaste veckorna, men vill ju inte att det ska bli helt tomt på bloggen så visar en av de "gamla" nageldesignerna jag gjort och som faktiskt är en av mina favoriter. Lite annorlunda, lite jag.

Tigernaglar

FLYING FREE

2010-10-20 @ 14:28:19
Jag har faktiskt använt kameran lite. I helgen så hängde min mamma och lillasyster upp fågelmat till fåglarna precis utanför köksfönstret. Och idag när jag kom hem, så jag att där satt fullt av fåglar och åt. Tyvärr hade jag inte kameran precis då, det hade blivit bra bilder på många fåglar. Men gick ganska snabbt och hämtade kameran och stativet och ställde upp de framför köksfönstret, tog fjärrkontrollen i handen och väntade. Men jo visst blev det en del bilder, här är en bland de första jag tog, gillar den super mycket.


IT´S RAINING

2010-10-19 @ 08:30:10
Har inte skrivit på över två veckor. Det känns tråkigt, men jag har varken haft inspiration eller tid tyvärr. Pluggar på heltid och har läxor att göra varje dag så koncentrerar mig på de just nu. Känner dock att lite av inspirationen har kommit tillbaka så förhoppningsvis blir det fler inlägg framöver.
I dag blir det iallafall danskaprov. Läser danska som kvällskurs så ska ha prov på det ikväll mellan kl 17-20. Hoppas det går bra. Kanske inte världens mest intressanta sak men.
Har inte varit ute och fotografera på länge iheller, men tycker det är så svårt med hösten, den inspirerar mig inte alls. Men ska försöka hitta på något roligt att fotografera, antingen inne eller ute.
Sålänge får ni en bild jag har tagit inomhus på en nageldesign jag gjorde !

Lite tråkigt att jag inte tog en bild på alla naglarna. Det här är bara testen på designen. Har alltså gjort det här på tummen, efteråt hade jag såhär på båda ringfingrarna och bara prickarna (utan blomma) på de andra fingrarna, men glömde så klart fotografera det.

RSS 2.0