I'M ALIVE

2011-05-21 @ 12:06:20
Hej alla,

Nu har jag verkligen inte uppdaterat på superlänge och det är jag verkligen ledsen för. Men har haft massor i skolan denna terminen och har inte haft mycket tid över till annat. Men terminen är snart slut och då kan jag slappna av lite iallafall och förhoppningsvis börja blogga igen. Har inte blivit mycket med kameran eller något annat för den delen på sistonde. Har fotograferat lite, sminkat lite, men inget av det som jag tycker har passat på bloggen faktiskt.
Har beställt mycket på ebay, men inte fotograferat något av det för att visa er. Men om ni är intresserade av att se min nya reflexskärm och lösögonfransar och annat jag har beställt så får ni gärna säga till så ska jag försöka fixa det. Men nu ska jag fortsätta med näsan i psykologi B boken och Historiaboken och plugga inför mina prov på onsdag. Hoppas alla får en underbart solig dag och även jag hoppas på att få lite sol mitt i allt pluggande !

Kommentera här:
FOTO:
- Jag fotograferar med min Nikon D40. (Bild på utrustning kommer)
- De tillbehör jag har än så länge är kitobjektivet, extern blixt, kameraväska, tre minneskort och fyra närbildsfilter a lá +1, +2, +4, +10.
- Jag redigerar alla min bilder i Adobe Photoshop CS4.

BLOGGDESIGNER:
- Jag gör mina egna bloggdesigner.
- Jag gör bloggdesigner gratis när jag har tid över. Har tänkt lägga in länkar till de bloggar jag har designat så småningom.
- Jag gör mitt bästa för att svara på frågor om bloggdesign.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0