INSTAGRAM: JENNIENORRMAN

2012-04-26 @ 18:24:35

Hejhej,
Har inte mycket att säga .. Skåne imorgon! Ska bli riktigt kul. Prov i skolan idag, i elteknik. Läste ju el på gymnasiet så det mesta kände man ju igen vilket var skönt. Nu är vi lediga i en och en halv vecka. Om ni vill se fler bilder så följ mig på Instagram, är lättare att uppdatera där än på bloggen. Jennienorrman heter jag där ..


AMERICAN PANCAKES

2012-04-20 @ 18:20:16

Halloj!
Idag gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost. Gott vare, kommer definitivt göra det igen. Kanske ska göra det till lillsyrran nästa vecka så är jag favoritsyrran för dagen ;) haha. Men inte mycket nytt här, åker till Skåne nästa vecka och hälsar på, ska bli kul. Stannar där nästan en vecka eftersom vi har en vecka ledigt. Återkommer!


NOT MUCH TO SAY

2012-04-18 @ 15:40:12

Som rubriken, har tyvärr inget kul att säga. Mest bilder, fler finns på instagram: jennienorrman


Lördag

2012-04-14 @ 14:22:20

Idag händer det inte så mycket hos mig. Städa står på schemat och vi kan ju alltid diskutera hur kul de är. Blir nog någon film ikväll, hur ser era planer för dagen ut?


I'm om my IPhone

2012-04-13 @ 12:06:52

Hej hej!
Som ni kanske förstår av rubriken så har jag gått och skaffat mig en iPhone. Så förhoppningsvis blir det fler inlägg från mig och definitivt fler bilder! Jag hoppas att med hjälp av tillgängligheten till kameran i telefonen så återvänder inspirationen till att plocka fram systemkameran. Så länge får ni nöja er med mobilbilder.
Ni som har instagram kan följa mig på jennienorrman. Nu får ni första bilden jag tog med telefonen ..

 


GOOD NEWS

2012-04-09 @ 15:31:33
I'm baaack!
Det dröjde inte lika länge denna gången bevare mig väl. Nä men kan ju börja med att säga att det tyvärr inte bjuds på någon bild i detta inlägget. Anledningen är ganska enkel. Jag har inte varit ute och rastat kameran, vilket är lika med inga bilder. Men vi får se, snart får den kanske komma ut igen!

Men har en annan kul grej att berätta. Har beställt ny telefon som gör att jag lättare kan blogga från mobilen så förhoppningsvis kommer jag igång med bloggandet igen, speciellt eftersom det kommer bli mycket lättare att lägga upp mobilbilder (vilket är den enda kamera som går varm i nuläget). Dessutom blir det med mycket bättre kamera än vad jag har på min nuvarande telefon. Kvalitén på de bilderna kan ni se i något av inläggen längre ner. När man inte har en bra kamera får man inte till bra bilder och dåliga bilder vill man ju inte lägga upp när man inte är stolt över dem, eller? Så känner jag i alla fall. Men som sagt, det blir förhoppningsvis mer fart på mig vilket resulterar i mer fart på bloggen.

Jag vill också passa på att hälsa nya besökare välkomna. Hoppas ni ska trivas och inspireras riktigt ordentligt!

RSS 2.0