Allmänt

2009-08-30 @ 18:45:30
Godkväll vänner,

har ni haft en bra helg ? Själv har jag haft en lugn helg för en gång skull. Var på en 20-årsfest en stund igår, men där var rätt lugnt.
Så imorgon är det dags för skolan igen. Man blir lite matt av att tänka på det tycker jag.
MEN, jag vet att det har blivit lite bilder på sistonde, men pga skolan så hinner jag inte med det riktigt, funderar på att ta med kameran imorgon så ni kan få se hur en dag ser ut, hade det varit kul ?
På tal om det, vad tycker ni om att se i min blogg ? vilka sorts bilder menar jag då ..
Säg gärna vad ni tycker så ska jag se om jag kan ordna det, men det får såklart va något roligt och något jag tycker är spännande !
Har faktiskt tagit några bilder idag, ska försöka hinna lägga in dem ikväll ..

Tidig morgon

2009-08-26 @ 08:07:47
Godmorgon,

(Säger en trött och smått irriterad Jennie). Onsdag morgon, klockan är strax efter åtta och jag sitter i skolan. Steg upp strax efter fem för att göra mig i ordning och ta mig mot skolan. Nackdelen med att ha lite längre till skolan är att när man börjar tidigt får man stiga upp så himla tidigt ! Som tur är är det bara så en gång i veckan. Ska ha Databashantering nu, sen har jag två och en halv timmes håla och sen en lektion i Matte C. Sen är dagen över, skönt !
Nu måste jag återgå för vi börjar nu, vi får höras senare och får hoppas på att jag har någon bild att visa då !


Uppdatering

2009-08-24 @ 14:32:06
Hajsan allesammans,

Har inte uppdaterat på några dagar, men har varit upptagen. Med skolan, vänner, hemliga projekt osv. Men nu skriver jag ! Jag har inte fotat på ett tag i heller, senast jag var ute och fotograferade var när jag fotade Lina med syrran, så det blir skärpning nu ..

Nya schemat

2009-08-20 @ 09:00:36
Jahapp, skolan idag med. Fick schemat igår, ledig på fredagar, skit skönt .. men torsdagen är inte rolig för jag slutar 16.25, och missar tåget så jag får vänta en timme till nästa vilket innebär att jag är hemma tidigast kl 18, inte så roligt. Men annars har jag hyfsat bra schema, men jag tänkte lägga till några kurser om det går.
(Hade tradigt så jag färgläggde det. Anledning till att det är snett är för att jag scannade in det för jag kommer inte åt schemat på hemsidan och så var det grått och tråkigt :P)

Skoldags !

2009-08-19 @ 06:21:51
Godmorgon sötnosar,

Klockan är .. tidigt och jag ska göra mig i ordning för skolan. Första dagen idag. Det har varit mycket nu de sista dagarna, det är därför jaginte har uppdaterat särskillt mycket. Det ska både bli spännande och jobbigt att börja igen, jag hoppas bara att jag får ett bra schema ! Tänkte bara informera er om det ..
Sen kan jag ju också berätta att min cykel, som jag behöver för att komma till tåget på morgonen blev stulen i söndags. Vilket gav mig en aning panik, så det blev hela måndagen till att leta efter cykel, men på kvällen hittade jag en, som vi var och hämtade igår förmiddag. Så nu är det löst, fast det är jävligt surt ..
Börjar någon av er också skolan idag eller denna veckan ? I alla fall får ni ha en superbra dag !

Slutet av sommarlovet

2009-08-14 @ 13:06:15
Hej,

Fredag idag, vilket betyder bara två hela dagar till av sommarlovet för min del. Lite ångest, men mest roligt att börja igen tycker jag. Sista året innan det är min tur för studenten. Egentligen skulle jag ha tagit stundenten detta året, men gick om ettan för att jag bytade skola och linje. Men det ska bli kul, har verkligen någoting att se fram emot !
Men mer om det nästa vecka, nu ska jag visa ännu en bild på Lina och jag kan ju tala om för er att ni kommer få se massor av bilder från senaste sessionen för där blev väldigt många bra ..
Denna bilden är helt underbar !

Errar es humano

2009-08-12 @ 09:55:49
God morgon,

Har redigerat fler bilder på Lina från igår så tänkte visa er ännu en innan jag går och käkar lite frukost ..
( Om ni klickar på bilden kan ni se orginalbilden, innan redigering )

Una sensación de bienestar

2009-08-11 @ 22:02:17
God kväll,

Vet ni vad ? Idag fotade jag Lina igen. Den här gången var syrran med hon också. Var riktigt kul och fick till många riktigt bra bilder :) Har kollat igenom dem och tänkte visa er en ..

Grattis !

2009-08-10 @ 20:49:35
Nu ska jag önska min kära vän grattis på 22 års-dagen :) Och hoppas att han får en underbar kväll ..

Jocke

2009-08-09 @ 21:23:57
Visar en bild till från gårdagens fotografering ..

Första manliga modellen

2009-08-09 @ 13:21:30
God middag,

Idag blir det en lugn hemma dag bortsett från vad gårdagen var. Var igång mellan ett på eftermiddagen och två på natten, snacka om att jag var sliten på slutet ! Men en väldigt rolig sak var att jag fotograferade första "manliga modellen" igår. I och för sig en killkompis, men man får ju börja någonstans, eller hur ? ;)
Här är två bilder, visar fler senare ..

Nya idéer ..

2009-08-07 @ 13:13:24
Hejsan,

Fredag idag, vilket innebär fest med vänner för min del. Men det är ju inte förrän ikväll. Under dagen ska jag fixa och ha mig med en massa smågrejor ..

Men vet ni vad ? Jag har tänkt på en grej. Jag är väldigt intresserad av frisyrer och håruppsättningar. Även sminkningar, men mest hår. Mina vänner och mina familj berömmer mig ofta för mina fina, coola och häftiga frisyrer och min påhittighet. Det jag gör är att söka på internet efter häftiga frisyrer, sen testar jag har göra dem. Vissa kan ta fem minuter, andra över en timme ! Eftersom jag har väldigt självlockigt hår har jag en fördel att kunna göra frisyrer med lockigt hår, vågigt håt och rakt hår (med hjälp av plattång).  Men till det jag har tänkt på igen .. Jag har sökt på bloggar om hår och make up och man får inte upp alls många, faktiskt är de väldigt få, så jag tänkte starta en kategori som heter "hår", "frisyrer", "hår och make up" eller en för "hår" och en för "make up". Vad hade ni tyckt om det ? Hade ni velat få inspiration till nya frisyrer ? både traditionella och nya ?

Den här frisyren har jag prövat. Var rätt enkel, men tog en stund. Fotade tyvärr inte,
men om jag startar en ny kategori får jag göra om den helt enkelt :)


Ny design !

2009-08-05 @ 18:02:39
Sådär ! Nu är nya designen på plats. Har lite småjusteringar kvar att göra, men måste ta en paus, har suttit vid datorn i sex timmar, förutom en uppehåll på en halvtimme för att äta. Men de största ändringarna är gjorda ! Och ni får jättegärna säga vad ni tycker, om ni gillar den här eller den förra designen bäst ..
Jag gillar den starkt !

Ny design på g

2009-08-05 @ 12:38:12
Hejsan,

Just nu sitter jag och jobbar på en nya design till mig själv. Igår fixade jag en väns, men nu är det äntligen min tur !
Ska bli kul att få någonting nytt att titta på och jag hoppas att ni tycker det med. Är nöjd än så länge.
Men nu måste jag fortsätta, ni får se den senare ..

Blue water

2009-08-03 @ 21:14:20
God kväll,

Eftersom det har regnat här i princip hela dagen så har jag fotograferat lite utomhus, men under tak.
Självklart fick det bli "vattentema", blev nöjd med bilderna ..


Ser ni vad dropparna ligger på ?

Pink flowers

2009-08-03 @ 19:55:09
Förra söndagen var jag hos min faster i hennes stuga i Melbystrand. Hade en riktigt trevlig dag med god mat och go-cart. Tog självklart bilder underdagen, men tog inte med kameran till go-cartbanan eftersom jag själv körde så jag kunde inte fotografera då, men här är några andra bilder ..

RSS 2.0