Närbildslinsset, 4 delar - Beställt !

2009-06-30 @ 14:10:49
Nu är dem beställda. För bara några timmar sen klickade jag hem dem, och hoppas på dem redan imorgon, men kommer kanske inte förrän på torsdag. Denna veckan borde de komma iallafall. Är så spännande, ska bli kul att testa dem ..

Bilden är lånad från Kaffebrus.

Så nu finns det bilder att se fram emot !

Yellow summerflowers

2009-06-30 @ 11:42:06
Dessa underbara bilder är jag verkligen nöjd med ! Tagna med syrrans närbildfilter. Hoppas ni också gillar dem. Berätta gärna vilken ni tycker är finast.
Nu ska jag ta med mig min vattenmelon och gå ut och fortsätta sola och kanske ta ett dopp i poolen, det är ju verkligen varm så det passar bra !
Vad ska ni göra idag ?



Sommar i pappas stuga ..

2009-06-29 @ 22:46:20
Hejsan,

Var som sagt i Göteborg i helgen och fotograferade då med min systers närbildsfilter. Blev riktigt bra. Som det ser ut just nu, ska jag beställa egna imorgon, eller iallafall denna veckan. Här är några av bilderna ..



Fredag, Göteborg och Fotboll

2009-06-26 @ 21:10:35
Hejsan alla !

Nu är jag uppe i Göteborg, igen ..
Imorgon åker vi ut till pappas stuga på dagen, sen åker vi hem på kvällen/natten någon gång. Men jag har med både kameran och datorn så något inlägg blir det nog, och bilder hoppas jag på, men de kanske inte syns på bloggen förrän på söndag.
Tittade precis på fotbollen och det var sååå nära att Sverige gick till final. Stackars Molins att han missade den så avgörande straffen, men alla gjorde en underbar match och vi kan inte klandra någon (isåfall Berg som missade sin straff !). Från att ligga under med 3-0 till att kvittera till 3-3 är helt underbart att se. Synd att England är bättre på straffar bara, men övning ger ju färdighet .. 
Såg ni matchen ?

Ni får ha en fantastisk fredagskväll ..

Sommarblommor

2009-06-24 @ 14:54:10
Har varit ute nu i det fina vädret och fotograferat. Tråkigt bara att jag har bränt mig så jag kan inte njuta fullt ut av det. Har gått med en filt över axlarna. Det hade faktiskt dykt upp många nya blommar och jag var självklart där och fotograferade dem.
Men nu är jag verkligen sugen på att fota människor, så tänkte höra med en av mina goda vänner om hon vill ställa upp, förhoppningsvis imorgon eller någon annan dag.

Sommarsol

2009-06-24 @ 13:06:05
Godmiddag,

Idag är det underbart väder precis som igår. Låg ute och solade igår och brände mig såklart, eftersom jag inte hittade solkrämen. Men idag hittade jag den så jag solade lite till, fast ryggen idag.
Tänkte alldeles strax gå ut och fotografera lite i trädgården. Det har ju kommit upp så mycket nytt nu sen jag fotade där sist :)
Har sommarlov nu också så jag ska njuta riktigt ordentligt av mina lediga dagar ..

Filmtajm

2009-06-21 @ 17:56:13
God eftermiddag,

Sitter och kollar på Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest.
Imorgon är det dags för avgång hemåt. Åker från stugan tidigt på morgonen, så det blir till att packa ikväll. Är hemma runt ett imorgon tror jag det var. Väl hemma fortsätter ett sommarlov fullt med roliga "aktiviteter" med vänner. Hoppas på att det blir lite fint väder när jag kommer hem också, för här är det regn och blött hela tiden ..
Nu ska jag återgå till filmen så hörs vi senare ..


Midsommarafton i bilder

2009-06-20 @ 16:04:27
Min midsommarafton spenderades ute på landet. Tog en del foto på korna och allt annat runt omkring, här är några ..



Där var 11 sorters olika tårtor. De på bilden är också olika, en är med sylt och en med choklad ;)


Midsommarafton

2009-06-19 @ 20:33:01
God kväll,

Glad midsommar på er allihop ! Har varit på mega 60 årskalas idag och kom hem för några timmar sen. Jag har tagit rätt mycket bilder, men har inte lagt in dem på datorn än, så tyvärr får ni vänta och se några av dem till nästa inlägg för nu ska vi nog ner till bryggan och köka jordgubbar i solnedgången :)
Vad har ni gjort idag ?

Torsdagskväll

2009-06-18 @ 23:13:45
God kväll vänner,

Kan meddela att jag är framme i pappas stuga. Här är jättefint och jag har tagit massa bilder, men orkar tyvärr inte kolla igenom dem nu så det får vänta till imorgon, vilket innebär att ni inte får se några bilder förrän imorgon. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur är det man brukar säga ;)
Men tänkte gå på en lite längre promenad imorgon och se vad jag kan hitta i krokarna. Det kan man aldrig veta ..

På tåget till Göteborg ..

2009-06-18 @ 12:49:37
God middag vänner,

Sitter på tåget på väg till Göteborg. Är framma om drygt en timme då ska jag upp till pappas jobb och vara där till han slutar jobba, sen åker vi till stugan tror jag. Har aldrig varit där. Om jag inte har sagt det innan, säger jag det nu att pappa har köpt ny stuga, har bara sett den på bild, men idag ska jag få se den på riktigt :) S

Flowers

2009-06-17 @ 17:12:05
Är inte så sugen på att skriva just nu, för vädret är så fint. Men tänkte visa er några bilder jag tog igår iallafall ..



Student 2009

2009-06-17 @ 16:08:24

Söta Eva som lämnar oss i tråkiga Sverige och åker till USA ett år ..


Underbara Pia har tagit studenten ..

Söndag

2009-06-14 @ 13:33:57
God middag,

Söndag idag och jag kom på för en liten stund sen att jag kan vara upp hur länge jag vill och sova hur länge jag vill imorgon, är det inte underbart ?
Men iallafall, jag blev väldigt sugen på att fotografera någon. En person, vet ett perfekt ställe att fotografera på men ska hitta den perfekta personen att fotografera också. Får se om jag får tag på någon av mina vackra vänner annars får jag fota något annat. Har inte känt för det på ett tag så nu när jag äntligen är sugen på det, måste jag bara hitta något att fota.
Vad ska ni göra idag ?

Lördag ..

2009-06-13 @ 14:21:07
God middag,

Igår var det sista studentfesten för detta året och tur det för nu var jag verkligen trött på det ! Man kul hade jag :)
Idag kanske jag ska hem till min vän Kenth och umgås med vänner, men får se om jag orkar. Efter en vecka full med studenter och samtidigt vara sjuk tar en del på krafterna ska jag säga er.
Men iallafall, är väldigt sugen på att fotografera någon idag och jag vet det perfekta stället. Ska höra med Pia och Nathalie om de har tid att ta sin fotografering idag :)

Nu ska jag fortsätta spela Sims, vi hörs senare !

Förresten, jag har ju sommarlov, då slipper jag oroa mig för att passa några tider, jippie !

Söndag

2009-06-07 @ 15:21:20
God eftermiddag,

Söndag idag ja. Igår kollade jag på fotbollen. Sverige-Danmark. Det var nästan pinsamt, så många målchanser som Sverige hade sätter de inte en enda. Kim källström skulle inte ha lagt straffsparken, men gjort är gjort. Jag skyller på att Danmarks målvakt är för grym ;) Haha. Nä men han räddade sitt lag igår.
Idag ska jag träffa några vänner. Tar med kameran så bilder blir det ! Vet inte när jag är hemma igen, men om det inte blir för sent lägger jag upp bilder redan idag.
Vad ska ni göra idag ?

Hola !

2009-06-06 @ 14:27:20
Hejsan !

Nu var det säkert två veckor sen jag skrev, men jag har inte haft lust att skriva någonting.
Har inget spännande att berätta, har inte tagit så mycket nya bilder. Eller ju det har jag, men mest som uppdrag till andra.
Jag var på min systers och hennes kompis 20 årsfest, med 80-tals tema. Ska lägga in några bilder senare så att ni får se. Just nu håller jag också på att fotograferar en projekt till min killkompis som håller på att reparera sin bil. Antagligen inte intressant för er men det är faktiskt kul.
Hade tänkt gå ut i mammas trädgård om en stund och fotografera alla nya blommor som har kommit upp men först ska jag kolla färdigt på Halloween Resurrection, en skräckfilm mamma köpte för länge sen ..

RSS 2.0