FOTO | PLUGG | ÅNGEST

2009-11-11 @ 17:05:35
Idag tog jag några bilder. Faktiskt ! Tro det eller ej. Jag känner själv att kameran har "legat" ett tag nu så jag ville verkligen ta tag i det. Anledningen till att den har blivit liggande är bland annat för det har regnat i princip varje dag typ de senaste två veckorna ? Iallafall nästan och då är man inte så sugen på att ta ut kameran. Men jag höll mig inomhus idag och fick till några riktigt effektfulla bilder idag !

Bloggar inte alls lika ofta nu mer som ni kanske märker, men jag anser att skolan måste komma i första hand och det är mycket pluggande så det får jag leva med helt enkelt. Det är ju bara 7 månader kvar till jag tar studenten. Shit, 7 månader ?! Det är ju ingenting ! (och då räknade jag inga lov). Gud, nu ska jag gå och ha lite ångest och plugga Matte C, ha en bra kväll allesammans ..

Hoppas pappa kommer med datorstolen till mig idag så jag slipper sitta på den här plastgrejen (billig ikeastol, hmpf).

Både kallt och varmt ! Vågar någon gissa vad det är jag har fotograferat ? ;)

VECKANS TIPS

2009-11-07 @ 13:13:16
Hejsan,

Det var ett tag sen jag skrev men tänkte tipsa om en produkt som jag fick äran att prova med hjälp av buzzador. Jag har provat Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Wash Mask nu i en vecka. Tyckte den var helt okej och för priset är det ju super för de som inte har råd med så dyra skönhetsprodukter. Direkt efter användning känns huden väldigt fräsch så jag rekommenderar verkligen den. Dock ska man inte använda det för ofta ! Den finns att köpa på bland annat apotektet ..

RSS 2.0