Nya sidan klar (eller iallafall nästan) !

2009-09-29 @ 14:45:30
Sådär ! Nu är den äntligen färdig ! bloggen där jag ska sälja smyckena alltså :P Den är inte till 100 % färdig än, men användbar och dessutom ska jag göra en riktig hemsida senare istället och inte ha det som en vanlig blogg därför ville jag inte lägga alldeles för mycket tid på det, sparar tiden till den "riktiga" hemsidan istället ;)

Här har ni en bild på den :D Klicka här för att komma till sidan !

Måndags morgon ..

2009-09-28 @ 08:26:57
Godmorgon,

Måndag idag, inte min favoritdag, men man får ta sig igenom morgonen ändå :P Idag har jag ändå bara en lektion, mellan halv tolv och tio över tolv, sen får jag åka hem igen, skönt ! Så jag ska verkligen inte klaga. Men när jag kommer hem ska jag fortsätta med överrasknigen för den är inte färdig än :)
Hur ser er dag ut ?
Ha en bra dag iallafall !

Överraskning !

2009-09-25 @ 16:34:42
Hejsan allihopa !

Har en rolig nyhet att dela med mig av. Tycker verkligen det ska bli en rolig och spännande utmaning (dock inte så jättesvår, men kul, haha). Jag jobbar just nu på en hemsida för mina smycke. Alltså en sida där ni kan beställa smyckena, så alltihopa inte blir inblandat i min blogg som från början är en fotoblogg ;) Men jag hoppas på att jag hinner "inviga" den nu till helgen, men vi får se hur långt jag hinner ! Måste ta en massa nya bilder också ..
Jag hoppas att detta kommer bli uppskattat av er ! Dessutom kan jag ju berätta ett ett nytt motiv (om inte flera) kommer dyka upp på nya sidan :)
Sålänge får ni ha en underbar fredagskväll, så hörs vi ..

Fler besökare !

2009-09-23 @ 22:04:52

Jag kan iallafall konstatera att besökarantalet på min blogg har ökat de senaste två dagarna och jag är verkligen glad att ni tar er tid att titta in och kommentera. Har haft superkul med att svara på massa kommentarer idag !

Hoppas att ni stannar nu och kommer tillbaka. Om ni vill göra det på lättaste sätt så är det genom att följa mig på bloglovin.com, klicka här !


Finalist till dagens blogg ..

2009-09-23 @ 16:53:25
Haha, riktigt kul eftersom jag aldrig vinner någon tävling eller blir vald till dagens, veckans eller månadens blogg :P Men nu är jag äntligen med ! Jag är mest glad över att jag är med bland finalisterna, men det skulle vara jättekul om ni röstade på mig :)
Gör det HÄR ! Min blogg är nummer fem, om ni inte ser det ;)



Förresten så kommer det upp fler motiv på smyckena att välja på denna veckan ..

Superkul !

2009-09-23 @ 09:08:53
Godmorgon vänner,

Gud vad kul att så många var inne på min blogg igår och jag fick massvis med kommentarer :) Fortsätt gärna med det ..
Om cirka en helvtimme blir det skolan för mig, men har bara en lektion, så jag är hemma rut ett igen skulle jag tro. Då ska jag börja med halsbanden som har har fått en beställning på. Jag älskar verkligen att göra detta. Jag känner att jag har hamnat rätt ! Ska blir kul att se hur det går för min halsband ;) Nu måste jag göra klart allt innan jag ska sticka, så vi hörs mer i eftermiddag !

Pärlorna är på plats !

2009-09-17 @ 15:52:52
Puuh, nu är jag trött ..
Eller rättare sagt i gårkväll var jag jättetrött. Huvudet snurrade av alla pärlor och det tog lååång tid att sortera dem ! Blev inte färdig igår, efter kanske 3 timmar ? Så jag fortsatte i förmiddags i kanske 2 timmar. Det tog längre tid än vad jag trodde, men jag är jäkligt nöjd. Men okej, 20.000 pärlor tar lång tid att sortera med bara två händer. Men här är iallafall resultatet ..

Kan ju berätta förresten att alla pärlorna inte fick plats så när färgerna börjar ta slut ät det bara att fylla på !

"Pärlsortering"

2009-09-16 @ 17:59:56
Onsdag kväll .. eller ja kväll och kväll är det ju inte riktigt än tycker jag men det närmar sig iallafall !
Tänkte berätta för er vad jag håller på med just nu. Jag sitter och sorterar pärlor. Eftersom jag började med att köpa "blandade" pärlor för att få en start på det hela så ligger de ju såklart blandade, allihopa. Men tänkte sortera dem nu, för det gå så sjukt mycket fortare och göra halsbanden sen då. Har iallafall typ 20 olika färger, men alla kommer inte få plats då jag bara har 18 fack, men det löser sig från åt slutet ! Dessutom kommer inte alla 20.000 pärlor få plats i min lilla låda ! Men då är det bara att sortera fler om någon färg börjar ta slut bland de sorterade, ja ni fattar nog !
Köpte förresten fler pärlor idag i andra färger, kommer lägga in en bild på färgerna i inlägget längre ner under morgondagen ..

De "gamla" pärlorna längst bak och de främre inhandlades idag av min sponsor ;)




Här ska de allså i, ser ni också att de inte kommer få plats ? :P

Trött, *gäsp*

2009-09-16 @ 08:05:22
Tjo,

Hej alla så här på morgonkvisten. Jag är astrött, men sitter i skolan och ska ha min sista lektion för veckan. Wiho ! Ja, men iallafall ska hem efter denna lektionen och då ska jag banne mig göra lite halsband :) Sen måste jag städa lite på mitt rum också, men det går rätt fort ..
Ikväll blir det väl att va hemma och ta det lugnt, titta på idol och asgarva åt alla idioter, eller vad säger ni ?
Nä nu börjar vi strax och jag sitter nästan och sover.
Kan ni gissa vad förresten ? Jag har min favoritlärare, jippie ! NOT*

Min skoldag (låter som en uppsats, suck ..)

2009-09-15 @ 09:11:10
God morgon,

Sitter i skolan och har databashantering, dötrist ! Får står inte min lärares uppgifter och det verkar inte som någon annan heller gör det, så han håller på och hjälper alla en och en, skitsmart ..
Men men, har bara denna lektionen sen kan jag åka hem igen ! Filosofilektionen är inställd för att min lärare är sjuk. Geografin för att läraren är på läger med ettorna, skitskönt ! Men ska hem och plugga projektoch företagande så det blir ändå lite skola trots allt. Men innan jag åker hem ska jag prata med min skolchef mats om projektarbetet som börjar snart ..
Vi hörs senare !

Smycken av pärlbrickor, går nu att beställa ..

2009-09-13 @ 20:48:04
Ja, nu är det dag att presentera .. det lät ju inte konstigt eller så ? Men iallafall, jag ska visa smyckena, som är gjorda av pärlbrickor. Jag har inte gjort varje i alla färger utan visar varje smycke i en färg, sen alla färgerna som finns att välja på. Ja, det finns väl inte mer att säga just nu, så vi börjar ..

Pratbubblan


Den svart och vita pratbubblan som säger "Hi !". Går att ha i vilka färger man vill (se färgerna längre ner), både kanterna och texten, så som bakgrunden.

Klassiska kasettbandet


Går också att ha i vilka färger man vill, men rekommenderar att man behåller det svarta och vita och bara bytar ut de som är lila på bilden ovan.

Radion


Samma som med kassettbandet rekommenderar jag att man behåller det svarta och vita (även den röda knappen). Det gula går att byta till vilken färg man vill.

Disketten


Ja, samma här, behåll det svarta och vita, byta ut det gröna om du vill.

Pratbubblan


Prattbubla med smiley, rekommenderar att behålla smilegubben gul, ögon och mun svarta, precis som kanten, men det gör man precis hur man vill.

Pratbubblan


Superglad smiley, byta färgerna hur du vill, men rekommenderar även här att behålla smileyn gul och ögon och mun svarta (kanske också då den svarta kanten).

Pratbubblan


Pratbubbla med ett hjärta i. Kanske något för dig som är nykär, eller bara vill visa att man är full av kärlek. Kan ha vilka färger man vill, men jag tycker att den visas bäst så här.

 

Som sagt är det bara rekommendationer. Ni kan göra precis som ni vill och byta ut vilka färger ni vill på alla smyckena. Än så länge är det bara de här smyckena som finns tillgängliga, men det kommer att komma fler (bla. solglasögon), jag lovar att skriva när de finns.

 

Över till färgerna:

Detta är färgerna som finns att välja på

Översta bilden från vänster: Vit (oftast basfärg), gul, rosa (rätt ljus), orange, röd, ljusgrön (mintgrön), mörkgrön, lila, mörkblå, svart (oftast basfärg)

Alla färgerna finns på smyckena längre upp, utom den oranga och mörkblåa.

 

Nedersta bilden från vänster:  Ljusblå,  ljusgrön, ljuslila, rosa, orange, gul (pastellfärgade)



Över till kedjan:

Kedjan på bilden är 80 cm. Ni kan välja att korta ner den till vilken längd ni vill (dock om ni vill ha den mindre än 70 cm, så behövs ett lås att öppna och stänga, då tillkommer en extra "avgift"). Ni kan välja att ha kejdan, som längst 100 cm (vilket jag tycker är i längsta laget).

Om kedjan är 70 cm eller längre, behövs inget lås eftersom man bara kan trä halsbandet över huvudet, men om man vill ha det för att man tycker det är snyggare utseendemässigt eller lättare så får man självklart välja det.

Fördelen med den här typen av kedja är att ni behöver bara köpa en kedja en gång, sedan kan ni byta mellan de olika smyckena hur ni vill.

Ska lägga till en komplett prislista eftersom till och med jag känner att det har blivit väldigt rörigt, men jag vet flera som väntar på det här inlägget, så jag publiserar det så länge.

 


 

Update, prislista:

Smycke (utan kedja) 30 :-

Smycke (med kedja, 70-80 cm) 50:-

Smycke (med kedja, 70-80 cm + lås) 60 :-

Smycke (med kedja, längre än 80 cm) 60 :-

Smycke ( med kedja, kortare är 70 cm + lås) 60 :-

Smycke (med kedja, längre än 80 cm + lås) 70 :-

 

Tror att jag fick med allt, annars är det bara att höra av er om ni har några frågor. Antigen via en kommentar i bloggen eller så skickar ni ett mejl till [email protected]


Pärlbrickor som halsband

2009-09-06 @ 17:44:10
God eftermiddag,

Nu har jag fixat och trixat med pärlorna i några dagar. Jag inhandlade fler pärlor (10000 till att börja med) här om dagen så jag har kunnat göra i princip vad jag vill .. Tänkte visa er några stycken, ni får jättegärna säga vad ni tycker :)

(Inte världens bästa bilder men de duger ..)


Ny idé !

2009-09-03 @ 17:49:02
Hejsan,

Anledningen till att jag inte har uppdaterat är för att jag är riktigt irriterad över att jag varken kan se inlägg eller kommentarer på min blogg. Jag hoppas det löser sig snart (har varit så i två dagar nu) annars kommer blogg.se få ett argt mejl av mig !
Men nu skiter vi i de. Jag har fått en ny lysande (?) idé. Jag ska börja göra smycken av pärlbrickor. Jag har börjat knåpa lite, dock har jag inga större mängder pärlor så det måste införskaffas. Men fram till dess tänker jag fundera på coola motiv att hänga runt halsen ..

Det är lite så här jag har tänkt mig. Vad tycker ni ? Något ni hade velat bära ? :)

Snabba ryck !

2009-09-01 @ 08:47:42
Godmorgon *gäsp*,

Sitter i skolan och ska ha databashantering. Har en lång dag idag men vet ni vad ? Jag har med mig kameran så jag tänkte visa er hur en av mina dagar kan se ut. Det börjar med två lektioner i skolan, sen till Lund för att shoppa med syster på Nova, sen tillbaka till skolan, ha två lektioner och sedan ut till den andra syrran i Bunkeflo och ha fotografering. Kommer bli mycket att göra och STRESSIGT ! Haha, men jag har vant mig. Nu börjar vi, vi får höras senare om jag hinner med det, annars blir det ikväll när jag kommer hem ..

RSS 2.0