MY 120 PALETTE HAS ARRIVED

2011-01-15 @ 20:33:04
Igår kom min 120 palette som jag beställde på Ebay. Har inte hunnit prova den än, men här har ni några bilder på den.

Yesterday my 120 palette from Ebay came. I havn't tried it yet, but here is some pictures on it.


MY E.L.F. THINGS IS HERE !

2011-01-12 @ 13:33:24
Yeah, idag kom mitt paket från e.l.f. Äntligen ! Det tog drygt två veckor och som jag har väntat, men nu är det här. Men väntan är inte över för jag har beställt ännu mer. Passade på att göra det när de hade fri frakt. Tror det var någon gång förra veckan. I det paketet är där mer "produkter" i, detta var det mest penslar. Så det kommer väl om någon/några veckor ? Ska bli kul att testa allt. Är nästan så att man får sminka om sig för dagen, haha. Här har ni en bild på allt iallafall.

My package from e.l.f is finally here ! The delivery took a little more than two weeks and I'm waiting for one more package from e.l.f because I ordered more when they had free shipping. That one should come in a week or so and contains more products, this one was more brushes. I really want to test everything now ! Here you have a picture on the things.

From the top: Total Face Brush, Foundation Brush, Eyeshadow Brush, Eyelid Primer and Eye Widener.

ONE SURPRISE FOR ME TODAY

2011-01-04 @ 16:05:57
Idag kom en av borstarna jag beställde på Ebay. Var tänkt att vara en foundationborste, dock var den mer i storlek som en concealerborste. Det är väl en av nackdelarna med Ebay men jag har iallafall kontaktat säljaren så får vi se vad svaret blir och hur vi får lösa det.
Har i och för sig beställt en foundationborste från E.l.f också så det gör inte så jättemycket, hoppas det paketet kommer snart ! Här har ni iallafall en bild på borsten. Har inte hunnit testa den än, men den är väldigt mjuk så det ska bli kul att se om den är bra.

Today one of my brushes i ordered from Ebay came. It was suppose to be a foundationbrush, but it was more in size with a concealerbrush. Thats one of the disadvantage with Ebay, but I have anyway contacted the seller and hope we can solve it.
I have also ordered a foundationbrush from E.l.f so I don't care to much about it, I hope that package will arrive soon ! Here you all have a picture of the brush. I havn't tried it yet, but it's very soft so its going to be fun to se if it's any good.NEW THINGS ARE COMING

2011-01-03 @ 10:46:58
Hejsan mina vänner. Är ganska dålig på att uppdatera min blogg emellanåt, men ska försöka bättra mig.
Igår upptäckte jag att jag har en del utlänska besökare. Frågan jag ställde mig själv då var, kan de alla svenska, eller tittar en del på bilderna eftersom de inte förstår vad jag skriver ? Så jag funderade under kvällen om jag ska börja skriva mina inlägg på engelska också. Jag kan ju tala om för er att engelska inte var mitt starkaste ämne i skolan och försöker undvika det så mycket så möjligt, MEN genom att även skriva mina inlägg på engelska så kan jag ju öva på språket, samtidigt som alla som besöker min blogg kan förstå vad jag skriver. Visst, man kan ha Google Translate, men personligen tycker jag att den ger underliga meningar ibland. Det kan vara jätteroligt ibland, men kanske inte för de som inte förstår vad där ska stå, så jag tänkte prova det i det här inlägget.

I have notice that I have some foreign visitors and I asked my self if you can understand what I am writing or you are just looking at the picture. So I decided to try and write my blog also in English. I am not very good at the language, but I am going to give it a try. That way I hope more people can understand me.


Under nyårshelgen har jag beställt en del grejor som jag nu väntar med spänning ska komma hem till mig. Jag har gjort min första beställning hos E.l.f, förhoppningsvis blir det fler gånger om det nu är någonting att ha, men det mesta jag har hört om märket har bara varit positivt. Lovar att visa allt när det har kommit och recensera det när jag har hunnit använda det några gånger.  Dessutom har jag beställt ännu en ögonskuggepalett på Ebay, ni som har läst min blogg sedan innan, vet att jag har en med 88 ögonskuggor, den jag har beställt har 120 stycken. Ska bli spännande att se om den är bra. Dessutom beställde mamma saker från H&M här om dagen och då passade jag på att beställa två av deras egna glittereyliner för typ 20 kr/st. Någon som vet om de är bra ?

During the New Years holiday I have ordered some things that I hope is coming home to me soon. I have done my first order with E.l.f ever and hoppfully it's going to be some more times, if it's something to have. But the most I have heard about E.l.f have been positive. I promise to show you everything when the things have arrived. I have also ordered one more eyeshadowpalette from Ebay. Those who have read my blog before knows that I have a 88 eyeshadowpalette since before, the one I have ordered is with 120 pieces. It's going to be exciting to see if it's any good. Besides that my mom ordered a few things from H&M the other day, and I took the chance to order two of their glittereyeliner for 20 kr per piece. Anyone that knows if they are good ?


RSS 2.0