INSPIRATIONEN ÄR LIKA MED NOLL

2012-03-23 @ 16:09:39
Hej allesammans!

Det har aldrig gått så här lång tid mellan mina blogginlägg innan tror jag. Men har tyvärr bara haft framme kameran en gång sedan jag flyttade. Vill ju inte skriva en massa bildlösa inlägg där jag bara skriver hur jag mår och vad som händer för dagen. Det är inte det denna bloggen är tänkt för och själv hade jag inte tyckt de var intressant att läsa så vill inte utsätta andra för det. Bloggen finns för att inspirera andra, det är mitt mål! Men när jag själv inte har någon inspiration är det svårt att inspirera andra. Så tyvärr vet jag inte när inspirationen återkommer, kanske imorgon, kanske aldrig, vill inte pressa fram något så vi får helt enkelt se.

För de som vill veta går det jättebra i skolan. Är halvvägs snart och har varit på två praktiker. Ena körde jag godståg och andra persontåg. Persontåg är min grej och har hittat företaget jag vill jobba på. Sen får vi se om det blir så. Har nästa praktik där också och antagligen den sista också så det ska förhoppningsvis gå vägen!

Tills jag återkommer får ni en bild från tillfället när jag hade kameran framme sist, vilket var för snart två månader sen ..


RSS 2.0